LassiLappalainen

Hijab alentaa miehen

Hijabia ei pidä verrata äitiemme ja mummojemme käyttämään huiviin. Sen käyttötarkoitus oli täysin eri kuin hijabin. Vertaus ontuu yhtä paljon kuin verrattessa Karjalan evakkoja usean turvallisen Euroopan maan läpi lampsineisiin turvapaikanhakijoihin.

Hijabin käytöstä määrää joko aviomies, isä tai nainen itse. Jos kyseessä on mies, hän siirtää vastuunsa seksuaalimoraalistaan naisille. Jos kyseessä on nainen itse, hän ottaa vastuun miesten seksuaalimoraalista itselleen.

Molemmat vaihtoehdot ovat vastenmielisiä länsimaisen, sukupuolten tasa-arvoon kasvaneen ihmisen näkökulmasta. Määräämällä hijabin käytön mies alentaa itsensä älyllisesti ja moraalisesti naisen alapuolelle. Päättämällä käyttää hijabia nainen korottaa itsensä miehen yläpuolelle älyllisesti ja moraalisesti.

 

Kyseessä on siis miehiä halventava, seksistinen tapa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän LassiLappalainen kuva
Lassi Lappalainen

Puoliverinen kuullostaa suoraan sanottuna aika pahalta.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

"mies alentaa itsensä älyllisesti ja moraalisesti naisen alapuolelle"

Kun kauniita vähäpukeisia naisia on paikalla, miehelle käy usein edellä mainitulla tavalla. Niinpä hijabin käytölle on hyvä syy.

Käyttäjän LassiLappalainen kuva
Lassi Lappalainen

Miehelle? Ehkä voit puhua vain omasta puolestasi? Kyllä miehen pitää kestää se, että näkyy viehättäviä naisia.
Kuuluu länsimaiseen sivistykseen että osaa pitää housut jalassa kun pitää.

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Totta! On raivostuttavaa nähdä kuumana kesäpäivänä täysin mustiin päästä varpaisiin pukeutuneita naisia/tyttöjä, samalla kuitenkin muslimimiehet/pojat kulkevat viileissä paidoissa ja shortseissa. Miksi he eivät itse vedä kuumaa vilttiä päälleen? Minua pistää vihaksi tällainen epäoikeudenmukaisuus.

Uimarannalla kesäisin muslimimiehet voivat uida uikkareissaan suomalaisten naisten ja tyttöjen kanssa mutta samalla muslimivaimot istuvat nurmella kuumat kaavut niskassaan. Näillä tytöillä/naisilla ei juuri ole puolustajia.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala

"Hijabin käytöstä määrää...".
Huivin käyttö ilmeisesti osoittaa, ettei sen kantaja ja sellaiseksi määrätty edes halua sopeutua mihinkään läntiseen yhteiskuntaan.

Käyttäjän LassiLappalainen kuva
Lassi Lappalainen

Nimenomaan näin. Ei ole edes halua, saati yritystä. Vaikea on kotouttaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset